Jaklien Bouma | info@kinegie.nl | 06 2180 08 15

Kinegie

Kinegie verwijst naar de bewegingen in de mens. Zowel het fysieke, mentale, emotionele en spirituele geven vorm aan ieders unieke beweging. Natuurvolkeren zoals indianen gaven dit al vorm met de elementen aarde, water, lucht en vuur. Deze elementen komen terug in mijn totempaal, die de modus van bewustzijn uitbeeldt. Het zijn de windrichtingen die de elementen samen laten stromen om jezelf vorm en beweging te geven.

Mijn naam is Jaklien Bouma. Zestien jaar werkte ik als fysiotherapeute in een praktijk. Met specialisaties als haptonomie, oedeem- en dansante therapie. In de loop der jaren ontdekte ik steeds meer de verbondenheid van energie met het fysieke bewegen. Nadat ik zelf mijn energie ontwikkelde, legde ik in 2019 de fundering van Kinegie. Met mijn intuïtieve en fijngevoelige gave en de ervaring als fysiotherapeute geef ik nu met veel plezier kinegetische massages en meditaties. 

Ieder lichaam heeft een natuurlijk herstelmechanisme. Toch verloopt het herstel niet altijd zoals we willen. Zowel blessures als (chronische) ziektes en stress vergen een hoop energie. Kinegetische massage en/of meditatie is dan wat je nodig hebt. Het laadt je op, laat je ruimer in je vel zitten en bevordert je natuurlijke herstel.

In de afgelopen jaren ben ik ook op afstand gaan werken. Het voordeel is dat mensen hiermee heel wat energie besparen. Tegenwoordig begeleid ik dan ook zowel in de praktijk als online en telefonisch.

Ontdek leuke aanbiedingen en workshops via Instagram en Facebook.

Jaklien Bouma